Lányok, hölgyek, mennyire jön be nektek ha 1pasi 190magas, udvarias és nem csak az anális szexszel szekál agyon minden nőt?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 16:31
1/13 anonim válasza:
mivel én alacsony vagyok, kicsit zavarna a magassága, de azon kívül te egy tökéletes pasit írtál körbe :) Az ilyen minden lánynak bejön
2/13 anonim válasza:
Tökéletes pasi már csak a kor számit
3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi 34é.férfi
2014. nov. 9. 16:34
4/13 anonim válasza:
Kivéve ha randa vagy csóró :D pl egy trabanja van meg 35 négyzetméteren lakik.
5/13 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy manapság az külön kiemelendő pozitívumnak számít ha valaki "nem csak az anális szexszel szekál agyon minden nőt".
Azért az is vicces, hogy a női válaszolóknak csak az tűnt fel a kérdésedből, hogy magas vagy :D
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös Troll!Nem mki lehet 160magas mint Te és az anális s.zex az meg a homiknak való,ennyi!Ügyes voltál,üljél le 1-es!
2014. nov. 9. 16:41
7/13 anonim válasza:
Kérdező + egy trabantos lepontozott :(
8/13 anonim válasza:
"nem csak az anális szexszel szekál agyon minden nőt"
Mivel szekálja még őket azon kívül? :-)
9/13 anonim válasza:
Keveset írtál ahhoz, hogy ezt el lehessen dönteni. Én alacsony vagyok, de nem zavar a magasság, sőt, én az alacsony pasikra nem tudok úgy tekinteni, az udvariasság is jó pont, meg az is, hogy nem szekálna ezzel, no, de ez csak pár dolog.
10/13 anonim válasza:
Most miért? Én is az őrületbe szoktam kergetni az anális szex témájával néhány nőismerősömet, attól még szoktunk dumálni, hülyéskedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!