Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet 30-as értelmiségi...

Hol lehet 30-as értelmiségi pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 13:43
1 2 3
 11/22 Rsta válasza:
Mondanám neked, hogy a MÜPÁ-ban szokott lenni az aktuális évad műsorait boncolgató Műhelybeszélgetés, de akkor ez is kilőve. Igaz, javarészt itt is nyugdíjasok vannak. Ami neked ismerkedés szempontjából nem annyira szerencsés. Vagy Hangulatkoncert ugyanitt. Fellépőtől függően itt már inkább vegyes a korosztály. Könyvesboltokban is szokott lenni beszélgetős műsor pl. Alexandra pódium. De sajnos ezek Budapesten vannak...
2014. nov. 9. 14:18
 12/22 Rsta válasza:
Én pontosan ez miatt költöztem a fővárosba, mert néhány város kivételével semmilyen kulturális élet nincs vidéken. Persze nálunk is megvolt a havi egyszeri mjuzikel meg operett hakni, de most őszintén?!
2014. nov. 9. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Itt is lehet ismerkedni, ha épp olvassák a kérdést az általad említett kategóriába tartozók. :-)

Én is értelmiséginek tartom magam. :-)

33F

2014. nov. 9. 14:35
 14/22 A kérdező kommentje:

Itt még viszonylag van kulturális élet, mert sok a képzőművész, de ezt a réteget már ismerem...

A net meg... nem tartom megbízhatónak. Itt mindenki azt mond magáról, amit akar.

2014. nov. 9. 14:41
 15/22 LazyJones ***** válasza:
Mindenki azt mond, amit akar, de azért azt némi beszélgetés után talán le tudod szűrni, hogy meg van-e benne az a fajta szemlélet, vagy szellemiség, amit keresel, nem? Az értelmiségnek is megvannak a maga kategóriái, valaki inkább reál-értelmiségi, valaki humán, valakit a művészetek kötnek le, valakit inkább a pszichológia, vagy tudomány.
2014. nov. 9. 14:52
 16/22 Rsta válasza:
Hál' istennek egyre több rendezvény van az újrahasznosítás vagy megújuló energiaforrások jegyében. Ezeken a rendezvényeken is találkozhatsz értelmes emberekkel. Vagy látogass el egy slam poetry-re. Vagy Versek szódával... - Az egyik legjobb barátomat pl. itt ismertem meg. Széles az ismerkedési lehetőségek tárháza... ;)
2014. nov. 9. 14:52
 17/22 Költőnő? ***** válasza:
kicsit félreértelmezhető a kérdésed, mert az értelmiségi általában nem azt a magyarázatot foglalja magába, amit később itt leírtál:(
2014. nov. 9. 15:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Körül fogok nézni így is - meg eddig mindig társaságban mentem ezekre a helyekre. Ez nehezíti az ismerkedést, vagy teljesen mindegy? (mármint, hogy társaságban vagyok vagy egyedül?)
2014. nov. 9. 15:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Költönő - mi az értelmiségi akkor? Lehet, tényleg én gondolom rosszul... nekem ezt jelenti, de ha van pontosabb szó arra, amit leírtam, az micsoda?
2014. nov. 9. 15:06
 20/22 Rsta válasza:

Ez az értelmiségi a társkeresők nyelvére lefordítva egy művelt, aktív kulturális életet élő férfit takarhat. :P

Szerintem lényegtelen, hogy egyedül vagy társaságban mész. Ha úgy bátrabb vagy, akkor fűzd be egy barátnődet, hogy kísérjen el.

2014. nov. 9. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!