Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan, hogy egy srácnak...

Van olyan, hogy egy srácnak tetszem, és direkt gonoszkodik velem?

Figyelt kérdés
De időnként meg nagyon kedves, meg olyan, mintha bejönnék neki, nem értem én ezt...
2014. nov. 9. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen fiúk...
2014. nov. 9. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van. Velem is sokan csinálták ezt, néha nagyon bunkók voltak, aztán kiderült, hogy akarnak valamit, csak azt hitték, nincs esélyük stb.

Van, aki ilyen hülyén viselkedik sajnos.

2014. nov. 9. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még ovisok vagytok, akkor előfordulhat.
2014. nov. 9. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk kifejthetnéd, hogy mit értesz gonoszkodás alatt. Meghúzta a hajad, néha beszólogat poénosan, lökdös, direkt megfertőzött ebolával, vagy mi? :D És igen, a korotok is számít, bár talán nem annyit, mint hinnénk.
2014. nov. 9. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát...pl néha olyan, mintha direkt más lányokkal beszélgetne, de közben látom, hogy figyel engem... Vagy beszólogat, de utána meg tiszta kedves...
2014. nov. 9. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármennyire is furcsa, 20-23 évesek is simán csinálják. A kérdező nyilván nyilván arra gondol, hogy bunkózik vele, szemétkedik, bántó megjegyzéseket tesz vagy flegma.
2014. nov. 9. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Akarhat valamit
2014. nov. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!