Van egy fiu, hogyan cserkesszem be?
Figyelt kérdés
Egy suliba jarunk, evfolyam tarsak vagyunk, hetente 3x van edzesunk ahol szinten egy helyen van, es sokszor vagyok az osztalyukba baratnoim miatt is. Azt hiszem, hogy tetszik. Hogyan..tudnek kozeledni hozza? Alaptermeszete kicsit bunko de tud rendes es jofej is lenni. Mar beszeltunk facen is 2x, es mindig en irtam ra majd o egy ido utan nem irt vissza..szerintetek van eselyem nala?2014. nov. 9. 10:28
1/3 anonim válasza:
Fel kell keltened az érdeklődését, ha nem írt vissza akkor még nem figyelt fel rád, ez nem jelenti azt hogy nem is fog, kezd apró dolgokkal, kérj tőle kis szívességet, ha segítőkész akkor az már jó jel, adj neki apró jeleket, testbeszéddel jelezd neki hogy tetszik neked, ha nem buta akkor fel fog rád figyelni.
2/3 anonim válasza:
egyszerű ha jol nézel ki sima ügy ha csúnya vagy a fejed tetejére is állhatsz felejtős.Ezt te tudod vagy akkor rakjál fel egy képet és én megmondom
3/3 A kérdező kommentje:
Kuldtem uzenetbe kepet:)
2014. nov. 9. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!