Hogy telik a szombat estétek most?
ahelyett hogy valami megalopoliszban hulla részegre innám magamat és tmblnánk a haverokkal csajozás közepette
egy pi csányi városban ülök és még csak be sem b aszok ma. csajozás meg hogy 15 éves buliribikkel? nope. hát a haverjaim se érnek rá ma mert mindenkit szétvisz a szél e tetves Orbán gechi országa miatt külföldre szal itthon ülök a valgamaon és elb aszom az időm itt
Aki erre válaszol, annak szerintem unalmasan.
Én pl. válaszolok erre a kérdésre.
Bennem van már 5 whisky redbull.
meg üvölt a risefm!
Néha a billentűket is eltalűálom, akkor írúk ide!
Hajnalban írt rám egy lány, de én csak nemrég tudtam visszaírni, de szerintem valami programon van. Ennyi :/
Amúgy üvölt a metál, és sör is van még.
Leírhatatlanul. Helyi rádiót hallgatok, ahol épp Zoltán Erika Remetelány c. számát kell feldolgoznom lelkileg, ezután már csak egy Modern Talking kéne, az feltenné a koronát az estémre.
Mivel nem vagyok egy diszkóba járós egyén, ezért itthon unom a fejem. A szobanövény nálam is nő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!