Milyen a fenekem?
Figyelt kérdés
Mondanátok véleményt? Nem mutogatni jöttem magam csak kíváncsi vagyok kinek mi a véléménye.
2014. nov. 8. 20:32
31/42 anonim válasza:
29es vagyok megint. 30as, nekem a sportos jön be, ami olyan kemény hogy ha rá csapok akkor a tenyerem viszket bele.
Igazából ez ízlés kérdése, így nekem ez a ritka a jó, amit a képeken látni, az átlagos.
32/42 anonim válasza:
A képen tényleg átlagos van lehetne kicsit nagyobb is...
33/42 A kérdező kommentje:
Nem sportos sajnálom 5 éve úszok... es ha ezsek zsir stb oda megy észrevették onann s legnehezebb leadni úgyhogy!
2014. nov. 8. 21:46
34/42 anonim válasza:
Kérdező, nyugi, nem mindenkit zavar, hogy puha. :)
Bár szerintem annyira nem, mint ahogy a 29-es gondolja, de ezt sosem tudjuk meg. :P
35/42 A kérdező kommentje:
Nem azért csak hogy nem sportos o ebből ezt megállapítja.. akkor összeteszem a két kezem..
2014. nov. 8. 22:37
37/42 anonim válasza:
kérdező nehogy elhidd nekik. ez a fenék csodálatos mert pont az a jó benne ha alaposan rámarkolok és csapok akkr puhább és gyurmázható :):):) szép feneked van, meg ba sználak.
38/42 Márker21 válasza:
Tök szuper popsid van kérdező! :) Van pasid ?
40/42 anonim válasza:
Elég jó, ki is csapom rá gyorsan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!