Idősebb fiúk, valaki ismerkedni? 14/L
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 15:29
11/18 anonim válasza:
Várj, kitalálom. Érettebb vagy a korodnál? :DDD
13/18 anonim válasza:
ha Debrecen környéki vagy írj privit!
14/18 anonim válasza:
Ha Szeged környéki vagy akkor írj
15/F sztem én elég érett vagyok :D
15/18 anonim válasza:
Szőrös már? Ha nem, akkor felejtős.
17/18 anonim válasza:
14 eves lany akar ismerkedni idosebb pasikkal ( hat agyilag lehidalon ma mar lattam egy ilyent csak az 15 eves volt ) GRATULALOK !!! ha idosebb pasikkal kezdesz ki abbol csak sex lesz es a sex utan szakitas es ez igy fog folytatodni es a vegen az utcan fogod arulni a tested ( amugy szep elet ... ) es elhiheted mikor eljon az ideje hogy komoj kapcsolatod legyen aminek a tete a hazassag akkor teged kicsi lelkemet bearanyozo bogarkam teged mindenki ki fog kerulni mert azt fogjak mondani hogy ilyen no akin mindenki vegig ment nemm kell ( meg ha nem is igaz )
18/18 anonim válasza:
Uramisten előttem válaszoló hát te nem vagy 100-as -.-" te jó ég te nem vagy normális de nagyon nem te egy pszichiáteri eset vagy. Olyanról hallottál már hogy a lányok érettebbek mint a fiúk? Egy 14 éves lány mit akarjon egy 14 éves fiútól? Egy lány 14 évesen már sokkal érettebb mint egy vele egykorú fiú. Nem hiszem el hogy te még egyszer se hallottad hogy a lányoknak az idősebb fiúk kellenek. Amúgy hány éves vagy? 8? Vagy csak egy lakatlan szigeten laksz vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!