Mennyire nehéz találni párt magának egy olyan fiúnak, aki nagyon szegény, napi megélhetési gondjai vannak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 18:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem nehéz, de nem lehetetlen és, hogyha megtalálja az ilyen srác a párját, akkor biztos lehet benne, hogy nem a pénz kell neki :) Én azt tanácsolnám (gondolom rólad van szó kedves kérdező) hogy ne adjad fel!:D
2/6 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint mission impossible, ha ez az önértékelésedre is kihat. Ha nem, akkor csak qrva nehéz.
3/6 anonim válasza:
Nem szeretnék bántani senkit sem,főleg azokat nem,akik rossz helyzetben vannak ilyen szempontból.De én például hiába nem küzdök anyagi gondokkal,sőt eléggé rendben vagyok ilyen szempontból,jól is öltözködöm,adok is magamra,még sincsen esélyem egy nőnél sem.Ugyanúgy keresztülnéznek rajtam... hozzátenném,nem is volt soha esélyem egy nőnél sem,csak visszautasítások sorozata...
23/F
4/6 anonim válasza:
Sok mai ember a pénzre, az élvezetekre utazik. Persze egy nőnek és férfinak is szüksége van a biztonságérzetre. Fontos, hogy legyen munkahelyed.
5/6 anonim válasza:
Osztom a 3as válaszát, csak 2 évvel vagyok idősebb, de mintha én írtam volna.
6/6 anonim válasza:
Igazabol kinezettol is fugg:/ de am en lany vagyok es utalom az abigaudag celeb kis pawapocsoket...inkabb jarnek olyan sraccal aki szegenyebb mint olyannal aki ujgazdag farok:) nemhiszem viszont h jelentek valamit 14 eves.lanykent.. .csak tudatni kartam h nem haltunk ki :3 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!