Ha van barátnőm, akkor miért több a jelentkező mint mikor nincs?
Figyelt kérdés
Ha van barátnőm, akkor mindig irnak csajok, érdeklem őket tali stb...
Bezzeg mikor egyedül vagyok, a kutya se érdeklődik irántam.
Csak nekem van ez igy?
2014. nov. 7. 12:53
1/8 anonim válasza:
Irántam akkor sem érdeklődött senki, amikor volt barátnőm.
2/8 Orsy070 válasza:
Ez velem is igy van de ez mar csak igy van mert
Hat kitudja.
Ha valaszt kapsz ird meg:D
3/8 anonim válasza:
Fura dolog, de ez így van, ahogy leírtad. Amikor a tesómmal megyek bevásárolni, szerintem azt hiszik rólunk, hogy egy pár vagyunk. Látnád a nőket, ahogyan lenézően stírölnek bennünket, villámokat szórnak a szemükkel, én meg a húgommal együtt jókat röhögünk rajtuk, és ennyi.
4/8 anonim válasza:
mert látszik, hogy boldog vagy, és az emberek szeretik a boldog, embereket, akiknek tart valamerre az élete.
5/8 anonim válasza:
ezt már én is tapasztaltam. nem tudom miért - feltehetőleg ilyenkor megváltozik a jellemünk, és érzik ezt, hogy nem vagyunk szabadok, ami tudat alatt vonza őket
6/8 anonim válasza:
Más a kisugárzásod olyankor amikor van barátnőd, és ezt észreveszik mások is. Egy pozitív kisugárzású elégedett ember hamarabb felkelti a nők érdeklődését... :)
7/8 A kérdező kommentje:
Nahát erre nem is gondoltam, de igen, mert olyankor tényleg jobb a kisugárzás+ nagyobb önbizalom :D
2014. nov. 7. 13:08
8/8 anonim válasza:
Ha jó csaj van melletted, az a többi nő szemében referencia arra, hogy jobb minőségű férfi példány vagy, aki teljesít annyit (minden értelemben), hogy egy jó nő mellette maradjon.
Munkahelyen is tízessel fiatalabb csajok is nézik azt, hogy milyen képeket teszünk ki családunkról, sok kolléga direkt ezért tett csak ki képet asszonyról, gyerekekről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!