Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13-15 éves csajok, titeket...

13-15 éves csajok, titeket zavar ha egy srác cigizik és néha iszik is?

Figyelt kérdés
Sok lánynak nem tetszik ez a 2 tulajdonságom.....

#ismerkedés #lány #csaj #Tualjdosnág
2014. nov. 6. 15:18
1 2
 11/17 anonim válasza:

igen,mert tökre káros, meg minden, és akkor is... 15 vagy! ha már ezeket csinálod, csináld később...

14/L

2014. nov. 8. 09:10
 12/17 anonim válasza:
Engem zavarna, főleg a cigi (a pia az már hogy nem az ilyen korosztálynál "természetes" bár az is elég kiábrándító ha valaki részeg)
2014. nov. 8. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
később ti is fogtol inni, nem nagy cucc. mikor ennyi idős voltam mint ti én is azt mondtam, hogy 'jaj én sose fogok inni meg berúgni meg ilyenek' aztán csak sikerült... ha jó a buli meg a társaság, összejön. csak nem 14-15 évesen... nem rossz dolog ez, persze, nem is jó, de megtörténik és kész. kellenek az élmények. (ez most nem buzdítás, ne úgy vegyétek, főleg nem most azonnal kell elkezdeni. van mégidőtök. csak mondom, hogy mindenki ki fogja próbálni)
2014. nov. 8. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon!
2014. nov. 9. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, engem alapbol ha cigizik v iszik valaki az zavar..plane ha az illeto meg kiskoru is
2014. nov. 9. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:

En is 15/f vagyok

Nagyon nem birom a cigifustot, de a piát annal jobban! Nos meg nem rúgtam be egyszer se de majdnem minden nap egy két fröccs lemegy van mikor tobb van mikor kevesebb.

En meg nem vettem eszre h zavar valakit de, biztos nem tesz jot.

2015. ápr. 20. 18:13
 17/17 anonim válasza:
nem zavarna
2015. szept. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!