Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti nem utáljátok, mikor...

Ti nem utáljátok, mikor társkeresőn csaj vált veletek 4-5 levelet, kép lakhely minden rendben, majd minden jogos indok nélkül hirtelen felszívódik?

Figyelt kérdés

Semmi sértőt, megbotránkoztatót, bunkót vagy ijesztőt nem írsz, képcsere is megvolt, szimpatikusnak mond és kérdezgetés mesél tovább magáról, de hirtelen bejön a képbe egy jobb ajánlat (vagy exe mégis visszafogadja), erre egy árva szó nélkül felszívódik. Ritka lekezelő és megalázó viselkedés.

Egyébként, ha mégsem jönne be neki kép alapján a férfi, még akkor is lehetne őszinte és egyenes. Miért ilyen gerinctelenek a nők? És itt nem lehet azzal jönni, hogy hiszen férfiakban is van szemét, mert ha a férfi társkeresőn kiír egy hirdetést, legyen bármilyen korrekt hozzáállása, akár hónapok alatt sem lesz érdeklődő. Ezzel nincs is akkora gond, kezdeményezzen a férfi. De egy frissen regisztrált nőre vagy 20-an írnak, akár már a regisztrációja első fél napjában, ezért semmibe veszi azokat is, akik pár héttel később normálisan közelednének.

Szóval értitek, rendben, válogasson a nő... de legyen már benne annyi gerinc, hogy ha meggondolja magát, legalább egy fél sort írjon, figyelj, valaki más szimpatikusabb, vagy nem jössz be kép alapján, vagy exem mégis visszafogad, vagy más az érdeklődési körünk nem működne, stb.

2014. nov. 5. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ismerős, én töröltem is magam.

Egyébként szerintem azért, mert sok a kamus.

2014. nov. 6. 05:54
 12/19 anonim ***** válasza:
az jogos indok, hogy nem érdekled.
2014. nov. 6. 06:52
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
Na! A legfontosabb, hogy ne zacskóban tartsd a kenyeret mert könnyebben megpenészedi, vágd darabokra, mert úgy gyorsabban szárad, és igen, egyben belül is megpenészedhet. Várd meg amíg annyira megszárad hogy daráláskor nem szakad hanem törik. Szóval jó száraz legyen! Diódarálóval a legegyszerűbb.
2014. nov. 6. 07:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Erre van egy gyakran használt francia kifejezés:

Le ça re

2014. nov. 6. 07:04
 15/19 anonim ***** válasza:
ismerem, bár az ismerősebb hogy 30ból 1 ír vissza és tűnik el aztán. Valószínű ott is egy bunkó állatnak kéne lenni, az jön be nekik.
2014. nov. 6. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
én is most jártam így.. és kiszabott bosszantó.. duma, levél, chat egész nap, linkcsere, képcsere, és elköszön h hnap akk beszélünk meg talizunk.. aztán eltűnt, mint fityma a zsidóról.. az ilyenek meg utána csodálkoznak ha visszafele is megkapják ezt..
2014. nov. 6. 08:47
 17/19 anonim ***** válasza:
4-5 levél után már rég találkozni kellett volna, felesleges eddig húzni, valószínű megunta az írogatást. Én is neten ismertem meg a páromat, már a második levélben randit kértem. Azóta is együtt vagyunk, már gyerekünk is van :)
2014. nov. 6. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:

A levélküldözgetős netes ismerkedés lényegében halott, mióta van facebook. Én már csak úgy ismerkedek, ha lehet vele chatelni. De nagy részük ott is ugyanúgy eltűnik, amint szóbakerül a netes találkozás, mert félnek a férfiaktól. Vagy irreaálisan távoli időt mond (pl. jövő hét vége), aztán persze addig összejön mással.

Vagy facebookon visszajelöl, aztán egyszer csak mintha elvágták volna, nem válaszol semmire.

De volt többször, hogy telefonszám csere után tűnt el a nő. Gondolom ez azért van mert a legtöbb nő egyszerre csak egy férfival akar/agyilag képes/ foglalkozni, és amint jön egy új, a régit dobja. De az újnál is mindig jön jobb, amíg annyira jóképűt nem talál, hogy ott meg már a férfi lesz az, akinek nem fog kelleni.

2014. nov. 6. 14:28
 19/19 A kérdező kommentje:

"4-5 levél után már rég találkozni kellett volna"

Pár óra alatt jön össze a 4-5 levélváltás, nem napok alatt.

2014. nov. 6. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!