Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csajnak a menő pasik...

Ha egy csajnak a menő pasik jönnek be, akkor csendesebb, visszahúzodó srácként esélyem sincs nála?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne is akarjál ilyen lánynál esélyt. Nem bírnád tartani vele a lépést és csak szarul éreznéd magadat mellette.
2014. nov. 5. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
a csajnak a jol kinezo esvagy gazdag pasik jonek be szal roviden nincs esejed ha nem vagy leglabb az egyik.
2014. nov. 5. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy nem fogod-e meg őt valamivel, de ennek szerintem kicsi az esélye. Másrészt meg kevesen értékelik a hozzád hasonló srácokat, szóval inkább keress más típusú lányokat, bár az sem biztos, hogy a csendesebb lányok is adnak neked esélyt.
2014. nov. 5. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
a 2. válaszolóra és a többi hasonlóra ne hallgas mert ők csak loserek, de tényleg, ilyen hozzáállással meg vélekedéssel és általánosítással örülhetnek ha egy beginázott részeg dagadt csajt elkaphatnak :D , annyi a lényeg hogy fejlezd a személyiséged, hogy határozott légy és humoros, legyenek céljaid meg ilyenek, mint egy felnőttnek, mint pl apádnak gondolom én... :D na már most ne neten ismerkedj mert ott számít a kinézet, de ha egy házibuliban vagy buszon odalépsz a csajhoz és beszélsz vele akkor egyszerűen nem lesz ideje gondolkoznia azon hogy te jó vagy e vagy sem, így a személyiséged alaján fog megitélni többnyire és hog ymilyen volt ez az első benyomás, persze elsőre lehet nem fog sikerülni, sőt lehet csak sokadikra találod meg a lányt akinél sikert aratsz de ez nem a csajon múlik hanem rajtad, ha jól csinálod a dolgokat akkor bárkit megkaphatsz kb, amugy meg mi a menőség? ha meőnek tetteted magad és úgy viselkedsz és azt a látszatot kelted hogy menő vagy akkor az is vagy
2014. nov. 5. 20:15
 5/9 A kérdező kommentje:
4# Köszi :)
2014. nov. 5. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
#4-es jól beszél! Fel a fejjel és sok sikert!😉😉
2014. nov. 5. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
És ha kiderül, hogy hazudtál, és megjátszottad magad, akkor mi lesz? Nem mindegy, hogy menő vagy, vagy csak annak látszol. Egy qrva sem lesz úrinő attól, ha nercbundában jár.
2014. nov. 5. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
nem lesz de akik nem ismerik annak fogják tekinteni és ezáltal mégiscsak az lesz, gondolj bele ha nem tusz rólam semmit viszont drága cuccaim vannak meg házam meg autóm meg órám viszont tartozásom van amiről nem tudsz ugyebár akkor a te szemedben én gazdag vagyok vagy szegény? mert mondjuk a tartozásom több mint az összes vagyontárgyam... nos,? :D szóval olyan leszel amilyen lenni akarsz, mindig lehet és kell is fejlődni :) 4. voltam
2014. nov. 5. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Megjátsza magát? És akkor mi van? Később amikor már összejöttél vele, akkor úgy is megmondhatod neki, hogy csak neki mutatod meg az igazi éned! A csajokat nem az zavarja, hogy megjátszod magad! A csajoknak mindegy, hogy ha érzékeny vagy, vagy balfax! A lényeg a csajoknak, hogy MÁSOK előtt ne legyél looser, mert nekik mindig mások véleménye számít és versengenek kinek van menőbb pasija!
2014. nov. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!