Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igy reagálta le a lány, hogy...

Igy reagálta le a lány, hogy bevallottam neki, ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Tehát elmondtam egy lánynak, hogy többet szeretnék, de 2 napja lett pasija, még csak most alakul ki. Elsőre meglepődött, azt mondta lehet hogy ez is csak pár hétig tart, nem bizik a pasikban annyira. Mondtam neki, hogy "legalább tudod, ki tudja hogy alakul az élet, lehet hogy elmész külföldre, akkoris tudod" - mégegyszer, mintha megerősitésképpen mondta volna, hogy "lehet hogy ez sem tart sokáig"

én azt hittem, nem igy történik egy elutasitás, oké persze, hogy most foglalt, de mégis olyan furcsa volt.

2014. nov. 4. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
összejön valakivel, akiben bizonytalan, miközben a hozzád is bizonytalanul áll...igazi főnyeremény, megéri rá várni (irónia)
2014. nov. 4. 11:43
 2/8 A kérdező kommentje:
nem állok le várni, nem fogom hetente kérdezgetni, hogy "na van még pasid...?"
2014. nov. 4. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Tehát bevallod neki, hogy te többet szeretnél tőle, többet érzel, és szeretnél kicsit közelebb kerülni hozzá, majd őkelme fogja magát és összejön azonnal egy vadidegennel. Igazi főnyeremény a csaj. :D
2014. nov. 4. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:

jól teszed

amúgy ilyen esetekben szerintem kár is azon agyalni, hogy miért mondta, amit mondott, mert ha te kellenél neki, akkor nem jött volna össze mással (magamból kiindulva gondolom ezt)

más lenne a helyzet, ha rég lenne barátja, és úgy kerültél volna képbe, de így, hogy az esély megvolt, és te őszintén nyitottál felé, mégsem téged választott, szerintem egyértelmű, hogy nincs értelme vele foglalkoznod

2014. nov. 4. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:
10.dikén jött össze vele, a csaj akkor semmit nem tudott rólam. 12.dikén mondtam én, semmit nem tudtam kettejükről
2014. nov. 4. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát a csaj egy főnyeremény. Minek jön össze valakivel akivel konkrétan úgy van hogy "ez sem tart sokáig" Most ez vagy egy k**va vagy egy kur**.
2014. nov. 4. 13:12
 7/8 A kérdező kommentje:
a PASIKban nem bizok, nem Őbenne nem...
2014. nov. 4. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:
*bizik
2014. nov. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!