Igy reagálta le a lány, hogy bevallottam neki, ez mi lehet?
Tehát elmondtam egy lánynak, hogy többet szeretnék, de 2 napja lett pasija, még csak most alakul ki. Elsőre meglepődött, azt mondta lehet hogy ez is csak pár hétig tart, nem bizik a pasikban annyira. Mondtam neki, hogy "legalább tudod, ki tudja hogy alakul az élet, lehet hogy elmész külföldre, akkoris tudod" - mégegyszer, mintha megerősitésképpen mondta volna, hogy "lehet hogy ez sem tart sokáig"
én azt hittem, nem igy történik egy elutasitás, oké persze, hogy most foglalt, de mégis olyan furcsa volt.
jól teszed
amúgy ilyen esetekben szerintem kár is azon agyalni, hogy miért mondta, amit mondott, mert ha te kellenél neki, akkor nem jött volna össze mással (magamból kiindulva gondolom ezt)
más lenne a helyzet, ha rég lenne barátja, és úgy kerültél volna képbe, de így, hogy az esély megvolt, és te őszintén nyitottál felé, mégsem téged választott, szerintem egyértelmű, hogy nincs értelme vele foglalkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!