Mekkora mértékű hátrány az az ismerkedésnél és az aktuális (férfi) ember külső megítélésénél ha szemüveges?
Amit ki kell zárjak már most mint enyhítő körülményt:
Nem vagyok liberális, hippi, hipster, az IQ-m átlagos, nem vagyok orvos, mérnök vagy bármilyen gazdag/nagyokos munkakörű ember, nem vagyok szabálymániás, tudálékos, nerd, szélsőséges kocka, "szépfiú", geek, metál-arc meg ilyenek... Csak egy generikus átlagember, némileg talán "rossz" kinézettel... De ez nem is fontos a kérdés adott, hogy mennyire jelent ez hátrányt? (Főleg ha az embernek még a haja is őszül meg az orra is nagy, félek 35 éves koromra valami öreg kommunista pártvezér kinézetem lesz). Vannak-é olyan nők akiknél ez nem olyan nagy hátrány?
Hordhatsz öltönyt meg parádézhatsz drága holmikban, attól sem leszel stílusos. Sajnos ha ezt magyarázni kell, már rég bukta a dolog.
Én pl. turkálóból öltözködöm és nagyon jó stílusom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!