Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ukrán fiúk helyesek?

Az ukrán fiúk helyesek?

Figyelt kérdés
Nyáron egy osztálykirándulás keretében Kárpátaljára megyünk, és két barátnőmmel együtt elhatároztuk, abban az egy hétben feltérképezzük az ukrán fiúkat. Helyesebbek, mint a magyarok? Udvariasabbak? Nem vagyok ribi, csak szeretnék ismerkedni.

2014. nov. 3. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Lassan nincs olyan ország, hogy Ukrajna. Egyébként azt, hogy nem vagy ribi, már cáfoltad is. Egy normális lány a határontúli magyar srácokat szeretné megismerni.
2014. nov. 3. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Mindegyik ukránnak két füle van, az orrukon általában két lyuk van, és akkorák, hogy a lábuk pont leér a földig. Úgy találod meg őket, hogy általában a szomszédjuk mellett laknak. A magyar fiúk amúgy nem helyesek?
2014. nov. 3. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
"Egyébként azt, hogy nem vagy ribi, már cáfoltad is. Egy normális lány a határontúli magyar srácokat szeretné megismerni." Úristen de agyhalott vagy...Az ilyeneket miért nem vetette el az anyjuk?!:))) Akkor én megba szatom magam az összes ukrajnai magyarral 2000 forintért, és nem vagyok feleakkora ku rva sem, mint az a lány aki ismerkedik egy ukrán fiúval. Logic.
2014. nov. 30. 21:49
 4/4 anonim válasza:
őh tudom,régi kérdés régi válaszokkal..de a kedves első valóban agyhalott választ adott :D én párom is ukrán...:D még sem tartom magam ribinek...xD :D nem a származást nézem...önmagáért szeretem
2019. máj. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!