Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakori kérdéseken vannak...

Gyakori kérdéseken vannak tényleg helyes fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés
Itt akikkel beszélgettem,mind azt mondták,hogy helyesek,vagy,hogy "helyesnek mondanak",és amikor cseréltünk képet, hát...szerintem nem voltak azok,sőt....És mielött azt írnátok,hogy biztos nekem magasak az igényeim ..leszögezném,hogy annyira nem magasak...
2014. nov. 2. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez megint ízlés kérdése, én is tudnék olyan csajokat mondani innen, akik biztosan jó nőnek tartják magukat, nekem viszont nem jönnek be. Egyébként meg valószínűleg vannak helyes hímneműek is, a magam nevében nem tudok nyilatkozni, én speciel nem vagyok az, volt olyan lány, aki annak tartott, de én nem nagyon tudok hinni az ilyesmiben.
2014. nov. 2. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugyebár ez szubjektív. Engem is sokan tartanak helyesnek, élőben senki nem fintorog a környékemen, valahogy viszont a fényképeim nem a legmegnyerőbbek. Na, most akkor mi van?
2014. nov. 2. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Rám eddig azt mondták itt, hogy jól nézek ki..
2014. nov. 2. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Én általában csak beszélgetni szoktam itt, nem tartom magam hű de jó képűnek de csúnyának sem. ha akarod küldök képet priviben és eldöntöd milyen vagyok :) 18fiu
2014. nov. 2. 21:08
 15/19 anonim ***** válasza:

sok lánynak tetszettem már innen, többel találkoztam is, sőt több is volt, mint sima találkozás.. :) szóval akár igen is lehet a válasz, de mindenkinél egyéni és szubjektív, mit tart helyesnek szerintem.

tömören, tuti vannak itt is. :)

2014. nov. 2. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Biztosan, de en meg eggyel sem talalkoztam.. helyesnek mondta magat, aztan haaat... no komment.
2014. nov. 2. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:

*volt, aki helyesnek mondta magat kimaradt. Nem egy embert lattam itt meg mielott valaki belemkot. :)

2014. nov. 2. 21:27
 18/19 anonim ***** válasza:
hát én kaptam már: átlagos és bejön, jobb mint az átlagos de nekem nem kéne, helyes de nem kéne.. szóval relatív fogalom h kinek ki/mi a helyes..
2014. nov. 2. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
én is találtam már igazán helyes, jó képü, jó testü fiúkat itt... de tényleg lényegesen kevesebben vannak mint azok, akik csak azt mondják hogy helyesnek tartják őket, és közben nem azok :D
2014. nov. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!