Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány folyton ír nekem,...

Ha egy lány folyton ír nekem, akkor az jelent valamit? Vagy csak simán szeret velem beszélgetni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, miket ír... ha csak panaszkodik meg magáról beszél, akor csak lelki szemetesládának használ, de ha felőled is érdeklődik, akkor lehet több is
2014. nov. 2. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
szokott felőlem érdeklődni is, elég gyakran, van úgy, hogy naponta ír, és gyakran küld puszi jelet :D kérdeztem tőle, h ezt miért kapom, és azt mondta, h a baráti körében alap dolog h puszi jelet ír mindenkinek, de csak 3 hónapja ismerjük egymást kb, évfolyamtársak vagyunk egyetemen, elsőévesek vagyunk mindketten
2014. nov. 2. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindig is tudtam hogy az egyetemre ilyen fogyik járnak, hogy 3 hónap után nem veszi le, hogy tetszik e a csajnak, vagy a csaj akar-e tőle valami komolyabbat... de a legegyszerűbb lenne megkérdezni tőle...helyette puszikat dobálnak...de cuki...:d
2014. nov. 2. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
ami még érdekes, hogy gyakran tőlem kérdez meg egyetemi dolgokat, vagyis ír facebookon, pedig nem vagyunk csoporttársak, és van a barátnője, akivel még együtt is lakik albérletben és csoporttársa is, és tőle ott személyesen is megkérdezhetné, de nem teszi, inkább megírja nekem facebookon a kérdést
2014. nov. 2. 19:08
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es, örülök, h jól szórakozol rajta, és örülök h emiatt már le is kell fogyizni a másikat, annyira bírom a folyton kritizáló és negatív kisugárzású embereket, lehet, hogy neked ez nagyon egyértelmű, meg lehet, hogy te tapasztalt vagy benne, de én nem
2014. nov. 2. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat persze h akar valamit akk miert toled kerdezne a leckeket ???

Cuppanj ra es egyszer irj ra te aztan az tuti jol esik neki

2014. nov. 2. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából mindenki be tudja magát "kategórizálni", hogy hova való, mi jár/jut neki. Szóval ha ő egy bomba nő, te meg egy fakocka, akkor ne kergess hiú ábrándokat...:D
2014. nov. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!