Mit tehet az, akinek csúnya az arca?
Figyelt kérdés
Nekem ez behozhatatlan hátránynak tűnik... Aki helyesnek születik, az 0 ráfordítással szerezhet barátnőt. Aki nem, az viszont lehet vicces, művelt, értelmes, iszonyú nagy szerencse kell hozzá, hogy kifogjon akár egy lányt is.2014. nov. 2. 14:42
1/7 anonim válasza:
csináld azt mint én. Fogsz egy papírzacskót, egy smilet rajzolsz rá, majd a fejedre helyezed. Tuti nyerő. Minden csaj oda lesz érte!
2/7 anonim válasza:
fúú nem tudom,az arc tényleg fontos,elég szr helyzet,hááát önbizalmat szerezz,vicces legyen a showder klubb,művelt meg a könyvtár...ezek nem számítanak.
3/7 anonim válasza:
Tévedsz, nem sokat nyersz azzal hogy jóképű vagy. Egyrészt nagyon sok minden befolyásolja, pl hozzá a frizurád stb egyáltalán nem behozhatatlan hátrány, és ha elég jó arc vagy semmi gáz
4/7 anonim válasza:
hát azért 90% arcon múlik pedig :D
5/7 anonim válasza:
Sosem voltam szép, és mindig volt pasim, és nem én futottam a pasik után, hanem ők utánam. Erre varj gombot:DD
Neked is lesz barátnőd.Nyugi, vedd lazára a figurát, ne görcsölj, ne agyalj rajta. Aki neked van rendelve előbb utóbb úgyis a sors eléd hozza.
7/7 Kisboltos válasza:
Attól hogy valaki jóképű, még nem biztos, hogy bárki jó neki. Itt vagyok példának én. Külsőmet tekintve nem panaszkodhatok, de egyszerűen nem találok olyat, akivel azt érzem, hogy egy párt alkothatnánk. A nagy csajozgatások még nem nagyon izgattak sosem. Persze kinek mi a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!