Először? (LÁNYOK)
Figyelt kérdés
Először egy fiún a külsőt nézitek inkább vagy a belső? 14/f2014. nov. 2. 00:45
2/7 anonim válasza:
milyen ruhája van, mert ha turiból vette, akkor nem kell.
3/7 anonim válasza:
a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol :D
4/7 A kérdező kommentje:
Éérteem
2014. nov. 2. 00:48
5/7 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok, de a belsejét elég érdekes először megnézni valakin.
Amúgy meg egyik se fontos, alázni kell őket, szeretik :)
6/7 anonim válasza:
Először a külsőt nézem meg, mert a belső nem látszik... De attól, hogy megnézem a külsejét még nem fogom őt besorolni egy olyan csoportba, hogy "nem állok szóba veled" vagyis ha meg akarja ismertetni velem a belsejét, és az nekem imponálni kezd, akkor egy szó mint száz nem fog érdekelni, hogy mit gondoltam a külsejéről, mikor először megláttam :)
17/l
7/7 anonim válasza:
5-ös, jó nagy paraszt van. én az alázós férfiakat imádtam alázni, jól megd.gtam őket, aztán könyörögtek még egy-két szexért, de jól lepattintottam őket. szerencsétlenek. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!