Egy normális alkatú 15 éves srác vagyok .Teljesen normális kinézettel (nem páwa). Nem vagyok egy jó ember az ismerkedésben .
De a mai lányok közül nem találtam egy olyat aki tényleg értékelne. Látom , hogy a páwák kirakják azt a sablon szöveget , hogy ők csak az egyedi lányolat akarják...közben kihasználják őket.
A mai világban ilyen kevés lány van akit érdekelne egy normális fiú?!
Ecsethajú, köldökig kivágott polós airmaxes újgazdag kölök. Aki elhiszi , hogy mekkora ember . Nagyon sok lány ezt szereti. Közbe már olyanok mint a melegek.(nincs problémám a homoszexuális emberekkel)
2014. nov. 1. 00:44
4/11 Nemadnámmeg:S válasza:
Még bőven ráérsz, és bátran menj oda ismerkedni aki megtetszik :D Lehet kisül belőle valami :)
2014. nov. 1. 00:45
5/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, köszi a választ! :)
Örülök, hogy nem vagy páwa.
Én se. :)
Így már értem kicsit a dolgot, tényleg köszi, jó arc vagy, lesz csajod is, csak tarts ki!!!
2014. nov. 1. 00:49
6/11 anonim válasza:
Fogadjunk hogy holnap is itt kockulsz ahelyett hogy kimennél szombati puncivadászatra.
2014. nov. 1. 00:50
7/11 anonim válasza:
Ezt a divat teszi . Volt a 90-es évek végén egy divat hullám ami herri potter szerű embereket kreált . A topis akkor jött ki , összefüggéstelen ruha kombináció, férfi cica gatya , farmer öltöny zakóhoz stb . Annak is vége lett jön más ostobaság .
2014. nov. 1. 00:51
8/11 anonim válasza:
Szombati pinavadászat :)
Azt hiszem, te képben vagy, cimbi :)
Gyakorta szoktam vadászni járni :)
2014. nov. 1. 00:55
9/11 anonim válasza:
Hétfő, szrda, péntek, szombat, mindezt fősuli mellett. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!