Oly017 kérdése:
16 éves srác vagyok. Nem nagyképűségből mondom, de nem vagyok egy quasimodo és nincs gondom az ismerkedéssel sem. Szerintetek HOGYAN lehet találni egy normális lányt?
Figyelt kérdés
Kapcsolatot keresnék, de a mai generáció ebben sajnos megakadályoz. A mai lányoknak nem lehet eleget tenni, persze vannak kivételek. Ezeket a lányokat szeretném megtalálni, és ebben kérem segítségeteket. :)2014. okt. 31. 23:42
11/14 anonim válasza:
14/L
Légy büszke magadra, sajnos már egyre kevesebb ilyenfiú van hogy "gitározom neki", nem érzi a törődést mert egy p****. Meg páva fiúnak - páva lány...utálom a pávákat..semmi férfiasság nincs bennük.
Nekem a te fajtád a álom pasi, ha gondolod írj.:))
Lehet rossz hyen keresgélsz.
12/14 anonim válasza:
A normális eléggé relatív. :D Szóval magamból kiindulva a normális lányokat akár a buszon, suliba menet, egy kávézóban, az utcán is leszólíthatod. :) Egyébként ha kicsit kimozdulsz a barátaiddal, mondjuk beültök valahova pizzázni vagy moziba elmentek, ott is számos lehetőség van az ismerkedésre. Bár a korosztályunkban azért eléggé eltorzult ez a "normális" fogalom. Én szívesen segítek, ha gondolod, írj nyugodtan. :)
14/14 anonim válasza:
Ritka az olyan fiú mint te, hogy gitározol neki meg verset írsz én tuti odáig lennék ha valaki ilyet csinálna. Egyébként sok csajnak az olyan jön be mint és nem a pawák. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!