Lányok! Ismerkedni? 13/f
Figyelt kérdés
12-13 éves lányok irjanak privit vagy irják ki hogy irjak e privátot :D2014. okt. 31. 21:54
11/14 Magyarmanó válasza:
Nagyon nem érted mit akarok neked mondani, de nem baj. Ismerkedj ha szeretnél, szerintem felesleges 13 évesen de te tudod.
12/14 anonim válasza:
13 eves vagy,naiv,johiszemu. Szinte mindent elhiszel,az gondolod,hogy ez napfeny es szivarvany,de NEM! Persze hasznos azt internet,ugyanakkor itt barki kiadhatja magat barkinek. Majd 2 evvel kesobb szemelyesn. ;)
14/14 anonim válasza:
-.-" azt mondom, hogy írj! majd később azt, hogy talizzunk... és mi van akkor, ha én egy pedofil vagyok?
OMG ---> NE LEGYÉL MÁR GYÖKÉR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!