Képes valaki úgy a másikhoz érni akibe nem szerelmes max vonzódik hozzá, és úgy meg tudja csókolni, meg ölelni stb mintha szerelmes lenne?
Akivel ismerkedek lány azt mondja nem szerelmes, de közbe úgy ért hozzám, simogatta az arcom, úgy ölelt meg tök gyengéden mint aki totál szerelmes (most ezt nem azért mondom mert azt akarom hogy így legyen, hanem tényleg) meg ahogy meg csókolt..
Nem azért tudom nem minden ember ugyan olyan de én akihez max csak vonzódok nem tudnék olyan gyengéden hozzá érni.. lehet annyira ölelgetni se akarnám max smárolni de azt se ilyen full érzékien.
Vélemény? Mindenkié érdekel
persze
mondjuk én nem, de volt már rá példa hogy velem a srác aki kanos volt mindenki azt mondta látszik mennyire szeret, közben csak meg akart dugni
Biztos jó színésznő.aki engem nem vonz simàn piszit se tudtam engedni nemhogy érzéki csókot..
De pasikba is van ilyen.
Lehetséges. De ezt nagyon nehéz megmagyarázni... Néha egyszerűen csak jól esik kiadni magunkból az érzelmeket, amik nem mindig kötődnek konkrét személyhez. Csak jól esik egy számunkra kedves embert elárasztani az érzelmeinkkel, még akkor is ha nem vagyunk belé szerelmesek...
de lehet hogy szeret téged, csak nem meri bevallani
30n
Amikor én így viselkedtem a sráccal én is elgondolkoztam, hogy vajon miért csókoltam, érintettem érzékeibben (egyébként aztán már ő is úgy csókolt) ha nem szeretem. Talán akartam tőle többet, igen.
De egyébként biztos vannak olyan emberek, akik az "ágyban szerelmesek" amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!