Lányok, nektek milyen az ideális pasi?
Külsőre legyen elfogadható arca (szóval ne csúnya), ápolt, legyen stílusa :D
Belsőre pedig legyen határozott, romantikus időnként, akkor se túl nyálas. Kedves, szórakoztató. A túl megértő pasik sem jók, az már nem pasi, legyen nagyjából megértő csak :D hm... szerintem vonzó, ha tud főzni xd legyen hűséges.
Senki sem tökéletes, de a hibája legyen elfogadható, még jobb, ha az szerethető is az :DD
L/17. Szerintem nincs nagy elvárásom, csak szeressen :))
Nincs kifejezetten ideálom, de imádom a különlegeseket. Tetkóval, esetleg rasztával rendelkező magas srácok. *.*
Egyébként a belső tulajdonságok alapján, legyen humoros(akár szarkasztikus is), megértő, romantikus (de nem kell túlzásba esni), őszinte(még ha néha bunkón őszinte is), és ami a legfontosabb legyen férfias. :)
Kedves 14-es :)
Ott irta,aki mégis rátalál,az szerencsés hölgy..szóval létezik,csaaak kevés :D De te éppen egy különlegesség vagy,csúcsszuper :D Vannak még normális srácok.
Nem is rád mondtam,hogy csúcsszuper vagy,akkor úgy irom hurrá és kész..
Semmi nyálas nincs ebben,csak tudod jó,ha nem csak olyan bunkó pasik léteznek a világon,mint amilyenek vannak.
Utolsó
Senki sem tökéletes elvégre,nem is baj ha megnézel másokat,elvégre nem lehet csukott szemmel járni..Mindent a szemnek,semmit a kéznek :)
KÜLSŐ: Átlagos testalkat, akár lehet pocakos is azsem zavar, legyen egy határozott fellépése, igényesen öltözködjön. Más kivetéseim nincsenek szem/hajszínre
BELSŐ: Legyen megbízható, hűséges, ragaszkodó, és ha probléma adódik akkor képes legyen kompromisszumok létrehozására. Megfelelő komolysággal kezelje a kapcsolatunkat, és a problémákat ne seperje a szőnyeg alá hanem nyissa ki a száját megbeszélni azokat
kb ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!