Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek milyen az...

Lányok, nektek milyen az ideális pasi?

Figyelt kérdés
19/f
2014. okt. 31. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Külsőre legyen elfogadható arca (szóval ne csúnya), ápolt, legyen stílusa :D

Belsőre pedig legyen határozott, romantikus időnként, akkor se túl nyálas. Kedves, szórakoztató. A túl megértő pasik sem jók, az már nem pasi, legyen nagyjából megértő csak :D hm... szerintem vonzó, ha tud főzni xd legyen hűséges.

Senki sem tökéletes, de a hibája legyen elfogadható, még jobb, ha az szerethető is az :DD

L/17. Szerintem nincs nagy elvárásom, csak szeressen :))

2014. okt. 31. 18:22
 12/22 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Parancsoljatok Fiúk

[link]

Lehet böngészni ;)

2014. okt. 31. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Nincs kifejezetten ideálom, de imádom a különlegeseket. Tetkóval, esetleg rasztával rendelkező magas srácok. *.*

Egyébként a belső tulajdonságok alapján, legyen humoros(akár szarkasztikus is), megértő, romantikus (de nem kell túlzásba esni), őszinte(még ha néha bunkón őszinte is), és ami a legfontosabb legyen férfias. :)

2014. okt. 31. 18:26
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Hahaha kedves hercegnő az összes stimmel rám és mégse létezem? Ezt csak egy nő írhatta:D Ilyenek ezek az álmodozó lányok:) Ha létezik se létezzen, mert akkor nem álmodozhat:)
2014. okt. 31. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ám miért lettem lepontozva?:) Fáj az igazság?XD
2014. okt. 31. 18:28
 16/22 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Kedves 14-es :)

Ott irta,aki mégis rátalál,az szerencsés hölgy..szóval létezik,csaaak kevés :D De te éppen egy különlegesség vagy,csúcsszuper :D Vannak még normális srácok.

2014. okt. 31. 18:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne ne mondj ilyet! Ez túl nyálas voltXD Jesszusom. Ez ijesztő volt! Nem vagyok csúcsszuper csak mert rám illenek azok a dolgok.
2014. okt. 31. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:
12: Rám is illik, azzal a kivétellel, hogy - főleg nyáron - természetesen megnézem az olyan lányokat, akik külsőre jól néznek ki számomra, vagy csak valamely testrésze az ideálom. De ezt általában úgy teszem, hogy nem szokták észre venni - mármint a haverok. Sokszor azt hiszik, hogy engem nem is érdekel, közben meg már előbb megnéztem, mint Ők. :)
2014. okt. 31. 19:06
 19/22 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Nem is rád mondtam,hogy csúcsszuper vagy,akkor úgy irom hurrá és kész..

Semmi nyálas nincs ebben,csak tudod jó,ha nem csak olyan bunkó pasik léteznek a világon,mint amilyenek vannak.

Utolsó

Senki sem tökéletes elvégre,nem is baj ha megnézel másokat,elvégre nem lehet csukott szemmel járni..Mindent a szemnek,semmit a kéznek :)

2014. okt. 31. 19:41
 20/22 anonim válasza:

KÜLSŐ: Átlagos testalkat, akár lehet pocakos is azsem zavar, legyen egy határozott fellépése, igényesen öltözködjön. Más kivetéseim nincsenek szem/hajszínre

BELSŐ: Legyen megbízható, hűséges, ragaszkodó, és ha probléma adódik akkor képes legyen kompromisszumok létrehozására. Megfelelő komolysággal kezelje a kapcsolatunkat, és a problémákat ne seperje a szőnyeg alá hanem nyissa ki a száját megbeszélni azokat

kb ennyi. :)

2014. okt. 31. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!