Csináltok valamit ma Halloween alkalmából?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 16:08
11/20 anonim válasza:
Bebugyolálom magamat a takaróba és pattogatott kukoricát eszegetve nézek valami filmet.
12/20 anonim válasza:
nyomorúságos divat ünnep,egyszerű népeknek,hogy kicsit megízlelhessék vicces módon a halált és az ördögöt.Nem így kellene...sokkal jobb ünnep lehetne...
14/20 anonim válasza:
066Apollyon330: Milyen? Sírósrívós, idegeskedős, feszült, temetőből temetőbe futkosós?
Nem jobb ez, mint az? Szerintem de, pedig utálom hogy minden szar.a ráhúzzák, hogy ez ünnep.
Én semmmit, majd holnap. Ma filmet nézek, rendeleke valami zabát és ennyi.
15/20 anonim válasza:
Szerintem iszok egy két sört :)
16/20 anonim válasza:
Sátánista haverjaimmal megerőszakolunk egy-két kecskét, aztán imádkozunk Obama portréjához.
17/20 anonim válasza:
ép ellenkezőleg.
imádni és nevetni a halált,a sötétet,az ördögöt félni nem az istent.ÉS örülve örvendezni annak ahogy arat a Halál a világban.
de ez a műanyag késsel futkosás nevetségessé teszi.Azt ami szép,ami gyönyörű.
18/20 anonim válasza:
bárcsak kimehetnék temetőbe, de távol vagyok..
20/20 anonim válasza:
Aa Ma Halloween van,holnap lesz Mindszentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!