Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért ragaszkodnak...

A lányok miért ragaszkodnak ennyire a barátnőjükhöz?

Figyelt kérdés

Sokszor pl buliba voltam, és nem 1csajjal voltam már (nem egy éjszaka alatt)

És volt h tánc,csók, izzik a levegő, erre jön a "barinő" hogy gyere már el velem wc-re és szemrebbenés nélkül lelép. aztán vagy vissza vagy nem.

Volt olyan is hogy ültünk sarok ülőbe mármár ott jártunk hogy ......

és ugy is volt hogy felmegyünk hozzám folytatni, és miért ne megint a barika megjött és ő neki már nincs kedve maradni meg neki ez a kínja az a kínja és megint semmi.

Bezzeg ha én nővel vagyok, haver odajön hogy "gyere már mer ....." Akkor én egyből elküldöm XD

Lehet csak énvagyok ilyen szerencsétlen és énlátom igy a dolgokat.

veletek hasonlo vagy hasonló észrevétel?

2014. okt. 30. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a barátnő a mentőöv, mert nem akar tőled semmit, de nincs elég bátorsága a szemedbe mondani? L
2014. okt. 30. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
A nők alapjáraton hülyébbek ha isznak, ezért kell a barátnő, nehogy hülyeséget csináljanak.
2014. okt. 30. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért megy el, mert el akar menni.

Ha fel akarna hozzád menni, akkor felmenne, és nem számítana a barátnő. Sőt gyakran előre meg van beszélve valami apró jel, ha koppintani kell a srácot.

2014. okt. 30. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Részben óvják is egymást és versenyeznek is egyszerre . Tartalék nyaligépként is funkcionálnak maguk közt .
2014. okt. 30. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
a koppintásra énis gondoltam, de akkor másnap nem irna face-n ha annyira leakarna "koppintani"
2014. okt. 30. 15:31
 6/6 anonim válasza:

a barino az barino :)

Benne bizunk a legjobban, ha elmennek wcre szamits ra h teged beszelnek ki :D:)

Ha elakarja huzni h menjenek csabitsd el a csajszit :D

2014. okt. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!