Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Próbálkozzak megint?

Próbálkozzak megint?

Figyelt kérdés
Van egy lány (kollégák vagyunk és egyedülálló) nem igen szoktunk beszélgetni max helló hogy vagy ennyi össze nem vesztünk vagy valami mással tökre kijövök beszélgetek nevetünk de vele valahogy más olyan lenne mintha kerülne vagy zavarba jönne ha ott vagyok. (nem vagyok egy nagy szám max hogy magas vagyok és kicsit izmos ) Lényeg küldtem neki virágot örült neki név nélkül küldtem de mar tudja hogy én voltam néha hozzam szol de RITKA mellettem van hely inkább máshova ül. Próbálkozzak Valentinkor megint ?
2014. okt. 29. 22:33
 1/6 Mellékhelység ***** válasza:
Hívd el egy randira.
2014. okt. 29. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Most ez viccből írtad vagy komolyan gondoltad ? :D
2014. okt. 29. 22:38
 3/6 anonim válasza:
Szarok rá
2014. okt. 29. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Képes lennél Valentine day-ig várni, hát ne legyél ekkora mamlasz, még ha nagyra is nőttél akkor se.

Tessék holnap oda állni elé, és beszélgetni:D

2014. okt. 29. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Biztos mikor mondta másoknak hogy nem keres kapcsolatot meg le se szar magyarán mondva :D
2014. okt. 29. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne másokra hallgass! Én is "tagadtam már le" hogy tetszik xy. Úgy veszem észre, mindketten félénkebbek vagytok, úgyhogy kapd össze magad és tessék dumálni vele. Kérdezd meg tetszett-e a virág, ha igen , elhívhatnád valahova.
2014. okt. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!