Taszító egy nő számára, ha egy 30-on túli férfi imádja nézni a gyerekkorának kedvenc rajzfilmjeit?
Figyelt kérdés
Dexter laboratóriuma, Tom & Jerry, Bolondos dallamok, Batman (rajzfilmsorozat), Kisvakond stb.2014. okt. 29. 22:12
12/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Mert az jobb lenne, ha olyan filmekért rajongana, amiben egy perc alatt 20-an meghalnak, mert az olyan férfias?
Férfi is ember. Neki is van lelke, így szeretheti a meséket.
Ebbe nincs semmi gond. Gond ott kezdődik, ha egy felnőtt néha nem néz meséket, mert ahhoz már elég durva a lelke.
Lassacskán közeledek a 40-hez, és bizony valamelyik nap a you tube-n néztem a pumuklit! :)
Nagyon jót szórakoztam rajta még mindig. :)
13/13 anonim válasza:
Nekem abszolút nem, mivel én is már 30-as nő vagyok és a mai napig szeretem a régi Disney rajzfilmeket és a vicces sorozatokat / Bolondos Dallamok, Tom és Jerry, Animánia, Pumukli, stb. /. Pontosan azért, mert kikapcsolnak, megnevettetnek, ha már nagyon fáradt és feszült vagyok. Egyébként, mikor a húgommal gyerekek voltunk, a szüleink és a nagyanyánk is velünk nézte ezeket a sorozatokat, és ők is nagyokat nevettek rajtuk, tehát egyáltalán nem ciki, szerintem. Nem csak és kizárólag kiskorúaknak készült amúgy a rajzfilmek nagy része, mert nemegyszer bizony felnőtt humor és kétértelműség is van bennük, ami átsiklik egy gyerek feje felett, a felnőttnek viszont egyből leesik a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!