Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl érzelgős vagyok, hogy...

Túl érzelgős vagyok, hogy változtathatok ezen?

Figyelt kérdés
Épp egy közeli lány barátomat hivtam volna randira és azt az egy okot hozta fel hogy túl "érzelgős vagy és ez irritál" hát.... ez van.... ezen mégis hogy a p...... változtassak???

2014. okt. 29. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Légy komoly férfi és ha ezt látja rajtad, akkor talán még van esélyed. L
2014. okt. 29. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudsz. Vannak dolgok amik adva vannak és ha megfeszül az ember akkor se másítható.
2014. okt. 29. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert azt akarja h határozott pasija legyen ne pedig egy anyuci pici fia.
2014. okt. 29. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
ne érezz ennyi.
2014. okt. 29. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
arról van szó hogy ÉRZELGEK miközben mástól már hallottam, hogy elég határozott vagyok és úgy vagyok érzelgős , hogy romantikus randit tudok tervezni és megvalósítani
2014. okt. 29. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Amilyen vagy olyan is maradsz,majd találsz olyan csajt aki szereti az érzelgősségedet.

Valójában lehet ez csak egy ürügy volt,hogy lerázzon:)

2014. okt. 29. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os szerintem nem feltétlenül. Engem is irritálnak a túl érzelmes pasik. Persze ettől még megeshet :)
2014. okt. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!