23-24 év fölötti nők, ti szeretitek, ha leszólítanak titeket az utcán vagy ilyen hétköznapi szituációban?
Figyelt kérdés
És azt mennyire utáljátok, ha rátok írnak?2014. okt. 28. 21:24
11/16 anonim 

válasza:

5. - nem értelek, hogy jön ide a fehér ló meg a jó állás? Nem azt mondtam, hogy feleségül megyek hozzá, hanem hogy ezt jópofának tartom.
12/16 anonim 

válasza:

8as, kisugárzás alapján látszik valakiről, mennyire bunkó, mennyire van megelégedve magával, és úgy általában milyen ember. Persze ezt sorolhatnám hogy pontosan mi mit jelent, de lényegében öntudatlanul kisugárzott jelek sokasága. Amit egy hozzá értő szem észre vesz.
13/16 anonim 

válasza:

#12: nem kell itt szakértőzni, nagyon jó emberismerő vagyok, tudom, hogy sok mindent le lehet szűrni apró jelekből, de ez amit írtál, egy nagy hülyeség. Egy csomó álszent csaj is van, sok meglepetést tudnak okozni. Ez az egész nem ilyen egyszerű, csak szeretnétek azt hinni.
14/16 anonim 

válasza:

Úristen még a leszólításhoz is ilyen elvárásaik vannak? Eddig sem tettem ezután se fogom...
15/16 anonim 

válasza:

12. vagyok megint. Ne arra gondolj, ahogy beáll ribi pózba valaki...
De eddig nem találkoztam olyannal, aki meg tudott győzni arról hogy olyan amilyennek adja magát, majd ki derült hogy másmilyen.
+a a megérdemli arra is vonatkozik, ha van egy depis, magába fordult, szerintem csúnya csaj, nem fogom sajnálatból szépnek hazudni.
16/16 anonim 

válasza:

DÁÁÁÁSZÍÍÍP NAGY SZEMEEED VAAAN! VAGY A FEJED PICI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!