Van olyan ismerkedni vágyó tinédzser lány, aki nem egy tonna?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 20:05
11/23 anonim válasza:
Ja megadod ezt a kritériumot, máris egy privit sem kapsz. Bezzeg ha barna hajút keresnél...
Utána meg elkezdik, hogy azért nem írnak neked mert a belső számít, meg ha így írsz a többi lányról nem is érdekled őket.
Magyarul nem lehet azt írnod, hogy nem érdekelnek a kövér nők :/
12/23 viktory11 válasza:
de le lehet irni hogy nem tetszenek neki a teltebb lányok de nem így
13/23 A kérdező kommentje:
17 vagyok, miért?
2014. okt. 28. 20:22
14/23 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés már azért jött elő bennem, mert ezen az oldalon 3 olyan lányba akadtam bele, aki sportos, helyes fiút keres, és közben ő maga meg... Mi lesz azokkal a fiúkkal, akik hozzájuk valóak?
2014. okt. 28. 20:24
15/23 anonim válasza:
173cm 55kg belefér vagy már dagadt? :D 14/L
16/23 A kérdező kommentje:
Abba még belefér plusz 3-4 kg is - nagyon jól aránylik egymáshoz a súlyod és magasságod :) sokkal könnyebb így egészségesnek megmaradnod
2014. okt. 28. 20:31
17/23 anonim válasza:
KÉrdezőnek igaza van, én is unom ámr, hoy sok kövér csaj próbálkozk be nálam és nem is tudom hogyan utasítsam vissza őket, alacsony-vékony, cuki típusú srácként, nem is értem mit akarnak ezek tőlem!
18/23 anonim válasza:
Kövérek, szóval fel akarnak zabálni amiért cuki vagy.
19/23 anonim válasza:
én 109 kg vagyok (ami nem egy tonna), 174 cm, 18 éves lány, írj ;))
20/23 anonim válasza:
Kicsit elgondolkodhatnal h mennyire vagx előítéletes! Mert egy olyan lany nem lehet jofej ugye? Idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!