Lányok ez a test 10/?
2014. okt. 28. 19:30
11/22 anonim válasza:
Ahogy feltetted a kérdést az már önmagában túl szerény nem gondolod? Egyben ez a véleményem is a testről.
13/22 anonim válasza:
Bagy az egod mit ne mondjak de 9et megerdemelsz...
14/22 anonim válasza:
Pff...megirom h Számomra 10-ből hányas...erre lepontozzák. Pofám leszakad...ez pont egy olyan dolog ami nem vitatéma. Nekem 9, neked 6, neki 2.
Van az emberek képén bőr ezt lepontozni...
Nyomjátok ezt is le. Mást úgysem tudtok :D
16/22 A kérdező kommentje:
mielőtt beszolnátok, senkit nem pontoztam.
Kérdés kiirása előtt tisztába voltam vele, hogy jöhet negatív vélemény is ,és elis fogadom.
2014. okt. 28. 20:10
17/22 anonim válasza:
Nagy tévedés ez nem negatív ez objektív hozzászólás. A másik, hogy kb minden 3. kis srácnak ilyen teste van edzés nélkül is szal nem tudom mit vársz. Nyilván ha majd edzel 4-5 éve akkor hülye kérdések nélkül is rájössz, hogy van gyümölcse a munkádnak.
18/22 anonim válasza:
10/6-7. a karod jó, de hasra és mellre edzhetsz még. egyébként nekem személy szerint így is tetszik.
19/22 anonim válasza:
Semmi izom nincs rajtad.Egy 15 éves gyerek néz ki így.
20/22 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani mint a 9-es válaszoló, még annyival kiegészítve hogy az étrended is nagyon legyen rendben. Én 2 éve 47 kilóról indultam most már 65 vagyok 165 centihez.
Szóval egy 4-est adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!