Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
Miért vonzódnak ilyen sok magyar lány a roma fiúkhoz? Már a sokadik lány választott egy roma fiút helyettem. Miért tartják őket olyan "különleges"-nek?2014. okt. 28. 18:06
1/10 anonim válasza:
Mert a romák általában terrorizálják a hozzád hasonló fiúkat és a lányok rád áldozatként tekintenek. De ahogy idősödsz ez a tendencia megfordul majd
2/10 anonim válasza:
ez az , általánosítsatok csak tovább, kérdező te meg ne haragudj de hülyeséget kérdezel, ennyiből nem lehet megállapítani -.-
viszont ha te ilyen sok lánynál bepróbálkoztál, hogy ekkora tapasztalattal beszélsz erről, valószínűleg túlságosan rámenős vagy és ez nem jön be nekik
3/10 anonim válasza:
Ezek tények nem általánosítások. A polkorrektség más kérdés.
4/10 A kérdező kommentje:
Engem nem terrorizálnak kedves első válaszoló, én egyből neki megyek annak aki szórakozni akar velem ha roma ha fehér. És megmutatom hogy hogy velem nem lehet szórakozni. De mégis, a lányokat ez nem nagyon érdekli, szerintük a romák helyesebbek....
2014. okt. 28. 18:14
5/10 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyes írási hibáért. Telóról vagyok.
2014. okt. 28. 18:15
6/10 anonim válasza:
Semmi gond. Hát fiatalabb korban jellemző ez a trendhatás. Legjobb példa Londoban a fehér nők nagy része volt már fekete férfival. Sok elmélet született, hogy ennek mi a pontos oka, én azt gondolom, hogy a viselkedésük miatt tartják őket dominánsabbnak és ezért jobban vonzódnak hozzájuk.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt hallottam,ez van, nemigazán tudok mit csinálni ez ellen sajnos. Ha nekik ez a trendi/vonzó akkor nem tudok mit csinálni ellene.
2014. okt. 28. 18:24
8/10 anonim válasza:
De ez Londoban van így, itt ennek jóval enyhébb hatása érződik szerintem. A másik lehet az ítélőképességeddel van a gond lehet, hogy a választott lány veled nem is jött volna össze csak jól elvoltatok stb.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát itt túl sok az olyan tényező ami nem biztos. Nekem csak volt egy észrevételem és ezért tettem ki a kérdést.
2014. okt. 28. 18:31
10/10 anonim válasza:
Szerintem ne agyalj ezen ennyit majd találsz magadhoz illőt ne aggódj
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!