Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért nem kellek a lányoknak...

Azért nem kellek a lányoknak mert nem vagyok elég rossz?

Figyelt kérdés

A szerelmem letiltott facebookon és tegnap este még néhány haverja is megfenyegetett! Tessék, ha ezt akarjáto lányok akkor megkapjátok

Kigyúrom magam én is elkezdek márkás ruhákba járni minden este diszkó meg üvölteni fogok és belekötni a gyengébe! Igen! Itt áll majd előttetek egy igazi férfi! A hisztis fiúnak megkell halni, hogy a férfi éljen!

2014. okt. 28. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Egy macskát ezért kidobni? Az egyik ismerösömnek is van macskája és mégis népszerü.

Sok lánynak pedig nem jön be a kigyurt pasik.

2014. okt. 28. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Hajrá,kiváncsi leszek mennyire leszel így sikerek az értelmes nőknél! :)

MEgsúgom: SEMENNYIRE !

Az olcsó pics*knál: Célba érsz...

Egy p1csa elutasított,elég komolyan. Na és ? Azt ne mondd hogy az az egy csaj megtestesítí a világ összes nőjét... Hajrá ha annyi eszed van ...

2014. okt. 28. 16:02
 13/14 anonim válasza:

Ezen behaltam xD

De hogy vmi értelmeset is kommenteljek, nekem speciel nem jönnek be a kigyúrt pasik..sőt..legyen aranyos, kedves, lehessen vele beszélgetni és nem hátrány ha van humorérzéke..ne igya le magát minden héten, felőlem menjen bulizni, de inkább legyen haverokkal vagy velem kocsmában vagy koncerten, mint diszkóban vagy vmi hasonló lebujban, ahova főleg a péniszre éhes tini prostituált jár..

2015. jan. 21. 12:58
 14/14 anonim válasza:
XD nehogy már egy tinir*b4nc3rt legyél te is terminátor tükörhobbit XD csak az 1d1óta facebook függő plázacicáknak számít elsősorban a külső :D a normális lányok, akik nem hagynak ott egy pasit pár liter vodkáért azok elsősorban azt nézik hogy ki mennyire normális, nem egy izompólós páwagyerek. Az is számít ha okos vagy. Ne menj el ebbe az irányba, ezzel csak magadnak okozol rosszat, főleg hogy majd berugva megt0sz0l egy csaj azt még tőled kérik a tartásdijjat :D hidd el haver, az ilyen nem menő, ez inkább már ciki, gy1ks4g. A f4sz4 srácok megértik, az ilyen h*ly3lányok senkinek se kellenek
2018. jan. 12. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!