Lenne 2 fura kérdésem! 1. Gáz hogyha én 15 évesen szeretnék szexelni egy 42 éves nővel? 2. Rá tudom e venni hogy csináljuk? és ha igen hogy?
utolsó, 15 évesen még köze nincs a férfihoz a kölyöknek...
ezt elég nehéz lenne kivitelezni, mert bár tény, hogy vannak, akik a fiatalabb, friss husit szeretik, nők között is, de ott is van egy olyan érzésem, hogy elvárás a tapasztalat és az ügyesség. nem beszélve arról, hogy beleegyezési korhatár ide vagy oda, ez erősen megrontás-gyanús lenne. szerintem nincs sok esélyed a dologra.
az nem gáz viszont, hogy te izgulsz az idősek tapasztalatára, de szerintem ez egy ideig még álom szintjén marad.
Én arra gondoltam hogy szerzek citromfüvet és macskagyökeret és teának megfőzöm!
Igy egy erős altatót lehet kapni:Dd
Kedves kérdező!
Nem tudom, mit akarsz pontosan ettől a nőtől...
Én 14 évesen voltam először valakivel, aki meg 39. Volt. Ezt csak azért írom, hogy ha annyira akarod, nem biztos, hogy lehetetlen.
A rosszindulatúaknak még hozzátenném, hogy évekkel később meg is kérte a kezem (igaz, nemet mondtam).
Ki neked ez a nő? Miből gondolod, hogy kapható rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!