18ÉV KÖRÜLI FIÚK! Nektek nagyon nagy korkülönbségnek számít 4év? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szoval...
Az egyik rokonom egy gyermekotthonba dolgozik. Es van egy 18 eves srac akivel beszelgettem egy par mondatot, nevetgeltunk. Meg beszelt arrol h o mennyire sokat edz stb stb...
De teljesen normalis ahhoz kepest h a szulei nélkül nőtt fel.
Nem tudom h bejovok e neki. Viszon nekem tetszik.
Szimpatikus vagyok neki az tuti. De nemtudom h erez e tobbet.
KERLEEEEK SEGITSETEK! KORT IRJATIK LECCI:)
Köszönöm előre is a válaszokat:)
2014. okt. 27. 23:52
11/12 anonim válasza:
Szerintem a 4 év korkülönbség még teljesen elfogadható ha elég érett vagy egy 18 éveshez. Én is egy 18 éves fiú vagyok és simán járnék egy 14 évessel ha elég érett lenne a dologhoz.
12/12 anonim válasza:
Nyilván függ a személyiségétől is, de nekem négy év sok lenne. 1 éve sem jártam volna 14 évessel, és még idén sem járnék 15 évessel. Ez a 4 év szerintem 18-22-nél lesz optimális. 19.f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!