Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogyha itt egy...

Miért van az, hogyha itt egy lánnyal írogatok egy idő után már nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Tökmindegy ,hogy milyen hosszú ideje írunk egymásnak csak úgy fogja magát és többet nem ír.
2014. okt. 27. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem fizeti az internetadót, és lekapcsolják XDD
2014. okt. 27. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Megunt.
2014. okt. 27. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb mindig ez a vége - szóval nem érdemes neten sem ismerkedni. Bár máshol se ahogy elnézem.
2014. okt. 27. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát én nem szoktam ezt csinálni. Max. annyi, hogy néha 1-2 napig nem írok, mert akkor éppen olvasós, nem pedig internetezős hangulatom van.
2014. okt. 27. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:

én mint fiú inkább azt unom, hogy 100 lányból ha 2 tud magától értelmes mondatot alkotni , és vagy írni magáról valamit anélkül, hogy kérdeznék -.- :D

( tisztelet a kivételnek )

2014. okt. 27. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Vigyed át más beszélgetô oldalra, mert itt gyakorin nagyon lassan lehet reagálni és könnyen meg lehet unni. :/ Nekem bevállt. :) Olyan cuki kislányokkal ismerkedtem meg és még ma is beszélgetünk, mert meglátom, hogy online (amit gyakorin nem lehet) és ráírok. Ami nem történne meg gyakorin. Meg a te problémádat is megoldaná. :)
2014. okt. 27. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és nem pedo vagyok hogy cuki kislányokat írtam, csak fiatal. :D
2014. okt. 27. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Időközben foglalt lett a keze meg a szája.
2014. okt. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!