Lányok nektek tetszene a fiú ha?
Figyelt kérdés
184 cm, szőke hajú,kék szemű , átlagos testalkatú,jó megjelenésű, belső nagyon rendes ?2014. okt. 27. 17:11
1/7 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok szted van barátnőm?
-NINCS =$ persze válogatós vagyok:(
2/7 anonim válasza:
Ha meg helyes is vagy akkor tetszene:))
3/7 anonim válasza:
Persze, ennyibol nyilvan minden lany el tudja donteni, hogy te milyen vagy valojaban, es 4 kiemelt 'jo tulajdonsag' eleg is a donteshez...
4/7 anonim válasza:
Hat... sok lany nem szereti a szokeket ...
5/7 anonim válasza:
Osz' a rossz tulajdonságokkal mivan?
6/7 anonim válasza:
Haat ennyibol nem nagyon lehet megallapitani. Amugy meg vannak olyan lanyok akiknek a szoke haju fiuk jonnek be. Pl en is egy szoke haju fiuba vagyok szerelmes:)
7/7 anonim válasza:
mivel barna haju vagyok, kicsit zavarna hogy szoke vagy, de amugy nagyon cukik a szoke kek szemu fiuk:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!