Mit kellene tennem ha szerelmes vagyok egy srácba és barátnője van?
Figyelt kérdés
Annyira furcsa jeleket ad van hogy felhiv vagy dicsér hogy szép vagy stb...Annyira buta voltam hogy elmondtam neki mit érzek és azt mondta nem tudja mit csináljon de szereti a csajt ami szerontem nem igaz.A csaj 20 a srác pedig 15 éves.Érdemes várnom rá vagy inkább hagyjam és keressek mást?Mert nem akarom elszakítani a barátnőjétől mert nagyon jólesik hogy boldog.De megkéne várnom?2014. okt. 27. 13:09
11/15 A kérdező kommentje:
és hol zt a jelet adja hogy én is kellenék neki hol meg azt hogy nem....egy énekkarba járunk és két hét múlva együtt duettezünk.és tegnap könyörgött hogy mennyek és nehezen mondta el hogy azért mert régen látott..
2014. okt. 27. 13:23
12/15 anonim válasza:
Ha lehetőség van rá hogy flörtölj,egy másik szimpatikus személyel, semmiképp se várj rá.. Aztán kitudja, pehet hogy idővel maguktól szakítanak, és bumm, love :)
13/15 A kérdező kommentje:
de én senkivel sem akarok..mindennél fontosabb nekem.És nagyon jó érzés őt boldognak lenni.De közben ott van azis hogy ..lehet velem boldogabb lenne...de inkább várok..
2014. okt. 27. 13:26
14/15 anonim válasza:
15 evesen ne gondolkozz mar ennyire egy fiuban, ez az eletkor amikor ismerkedned kellene, baratkoznod, haverkodnod, szorakozni jarni. Ne varj senkire, majd alakul, ha te is ismerkedsz lehet jobban is elkezd erdeklodni feled, igy csak azt latja, hogy megvarod..
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat lehet igazad van
2014. okt. 27. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!