Komoly, intelligens, romantikus srácok beszélgetni/ismerkedni?
Figyelt kérdés
20 év alattiak:)2014. okt. 27. 11:13
2/12 anonim válasza:
itt ilyenekkel elvétve fogsz találkozni, 20 év alatt meg pláne.
egyszer egy kérdésemmel kapcsolatban beszélgettem egy sráccal, egy idő után kérdezte, hogy lenne-e kedvem jobban megismerni egy intelligens, érző szívű fiút, ő nem olyan egyáltalán, mint a gyk-sok "többsége", ahogy ő fogalmazta.
gondoltam miért ne, egy darabig leveleztünk, de valami elkattant benne és olyan alpári, lenéző, hímsoviniszta szöveget kezdett nyomatni, hogy már csak röhögni tudtam, amiért ennyire büszke volt magára. hihetetlen volt, tényleg. még jó, hogy nem sokáig tudta fenntartani az álcát:)
3/12 anonim válasza:
Az oldalon mindenki ilyen, aztán mégis anyáznak privátban. :P
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos..
2014. okt. 27. 11:18
5/12 anonim válasza:
Hany eves vagy, hogy a 20 ev felettiek mar nem jok? 22 vagyok :D
6/12 anonim válasza:
Szia! Én is ilyen komoly, intelligens, romantikus srác vagyok, ha budapesti vagy írj privit, megbeszéljük, hogy hol lesz a ma esti sátánista szeánszom, átjöhetsz dumálni kicsit. Nem valószínű, hogy így első körben téged áldozlak fel... :)
7/12 A kérdező kommentje:
Atya isten.
2014. okt. 27. 11:26
8/12 anonim válasza:
Hello :D en ilyen vagyok, csak gondolom neked fiatal =/ 15/F
10/12 anonim válasza:
Szívesen ismerkednek veled :)
DE CSAK HA ELŐBB MEGDUGHATLAK TE KANCA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!