Villamrandikkal, rapidrandikkal vannak tapasztalatai itt valakiknek Budapestrol?
Figyelt kérdés
Legyszeives irjatok le hogy nektek milyen szubjektiv elmenyeitek voltak ezeken a helyeken es irjatok kort is. Van ezeken korhatar?2014. okt. 27. 10:30
1/3 anonim válasza:
Korhatár nincs. Viszont észnél kell lenni nagyon. Nem mennek el talikra, pénzre hajtanak, stb...
2/3 anonim válasza:
Lássuk csak. Nem fogom reklámozni, de vannak tapasztalataim.
És nekem jók. Jó és kulturált szervezés. Azt kapod a pénzedért amit vársz. Beszélgetést 7-10 lánnyal.
Érdekes helyzet. Abszolút más mint egy más ismerkedős helyzetben. Szerintem érdekes.
Az első hozzászóló véleményét meg semmilyen szinten sem értem és osztom.
3/3 anonim válasza:
És persze vannak korhatárok. Megfelelő korosztályokat hoznak össze. Tehát sávos osztás van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!