FIÚK! 16 éves lány vagyok, és fiúbarátot keresek. Van köztetek olyan, aki szintén így érez a lányokkal kapcsolatban? :D
Figyelt kérdés
a lányokkal sosem jöttem ki annyira jól, most is szinte csak fiúkkal barátkozom, de a többségüknek bejövök és ez megrontja a dolgot... és szeretnék barátkozni, hátha van itt jelentkező:)
a kor mindegy, de lehetőleg idősebb legyél:) egyébként ha megvan a kémia köztünk, meg nagyon szoros lesz a kapcsolatunk barátság extrákkal is jöhet:P
2014. okt. 26. 21:36
11/20 anonim válasza:
elösszőr arra gondoltam hogy oke miert ne aztan olvasom hogy baratsag extrakkal egy 16 eves... ez már gáz... 20/f
14/20 anonim válasza:
Írd meg hol laksz, aztán ha erre felé, akkor mehet a dolog :)
18/F
15/20 anonim válasza:
Küldjél fotót,önéletrajzot,motivacios levelet,TAJ-kartyaszamot es a diakigazolvanyod masolatat.
Akor szexelhetunk.
16/20 anonim válasza:
Ide is jöhet, hogy hol laksz.:)
17/20 anonim válasza:
17/f ugy nezek ki mint a justin bieber viccen kivül,és bestfriendet keresek :D talan te vagy az xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!