Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenki számára csak egy...

Mindenki számára csak egy "Igazi" létezik?

Figyelt kérdés

Van egy felvetés, miszerint minden ember számára 7 tökéletes társ létezik, és közülük eggyel találkozik (vagy nem).

Az hogy pont 7, az igazából lényegtelen, de ez a nem csak egy van, hihető.

Ti mit gondoltok erről?

Illetve szerintetek mi történik akkor, ha az ember többel is találkozik közülük?

(Én például 3 olyan férfit ismerek, akikkel tökéletes pár lennénk - ők is így gondolják - egy közülük a párom, a másik kettő közeli barát)

2014. okt. 26. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy humbug. Meg az "igazi" is. Egy férfi meg egy nő, ha egészséges, és jó korban van, akkor kívánni fogják egymást, és kész. Minden más csak handabanda.
2014. okt. 26. 20:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Hogy kívánják egymást, az egy dolog.

Abból még kapcsolat sem feltétlenül lesz, nemhogy házasság.

2014. okt. 26. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:

7 tökéletes társ,7törpe,7mesterlövész....

A 7 egy amolyan bűvös szám,mint pl 13,3,21....

Rengeteg potenciálic tökéletes társ létezik,és nem csak 1-el találkozol,persze megvan ennek a meseszerűsége,az tény.

A belső,külső tulajdonságok miatt szeretünk bele valakibe..

2014. okt. 26. 20:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Hogy 7, 12 vagy akár 344 az 7 milliárd ember esetében teljesen elhanyagolható. Írtam fent is, hogy nem a szám a lényeg, hanem hogy egynél több.
2014. okt. 26. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
számomra 1 sem.
2014. okt. 26. 20:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez lefogadom valami női magazin hátuljából szedted. A fehér háziasszonyok hisznek benne, akiket le se szar a férjük, aztán már szeretnének dobbantani mellőlük. Amúgy nem létezik tökéletesség, az csak egy képzeletbeli valami, amihez képest viszonyítunk. Meg ha ez így lenne, akkor szerinted miért végződik minden 3. házasság válással? Minden 3. pár hülye ezek szerint és nem ismerik egymást? Merész kijelentés.
2014. okt. 26. 20:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy egy volt tanárom (férfi) mesélte érdekességként. Egyébként pedig egy vallási irányzat említi.
2014. okt. 26. 20:55
 18/18 csingilingg84 ***** válasza:
Én is mindig úgy gondoltam, hogy nem lehet "egy igazi", mert ha véletlen valami mégsem úgy történik, ahogyan megvolt írva (mert azért biztosan nincs minden előre megírva, csak nyitva marad egy-két kis kapu), akkor pont abban a pillanatban mennék mondjuk el mellette? Elgondolkodtató dolog az biztos :)
2014. okt. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!