Az orosz/ukrán nők tényleg ennyire szépek?
Németországban élünk. Egy ismerős srác ukrán lányt vett el. A párom mondta, hogy milyen szép nőt vett feleségül, itt a németek közt különlegesnek számít.
Mondtam, hogy szerintem a lány átlagosan szép. Erre a párom mondta, hogy orosz/ukrán viszonylatban tényleg átlag, arrafelé nem tekintenek rá szépségként, de az "őslakos" németek közt nem találni ilyet.
Tényleg olyan szépek az orosz nők, és a németek kevésbé?
A tipikusan keleti szláv vonásokkal rendelkező nőket én nagyon szépnek találom.
A németek, meg hát igen. Mutass egy szépet. Heidi és Claudia nekem nem szép arcú.
Igen, sok a nagyon szep, bar abban nem ertek egyet az "ukran lannyal", hogy csinosan es stilusosan oltozkodnek.
Vagyis kinek mi a csinos. En inkabb kozonsegesnek mondanam oket. Sosem ertettem hogyan lehet a prosztosagot a stilusossaggal keverni.
Az ugyan latszik, hogy sokuknak van penze oltozkodni(legalabbis a ruszkik kozott, Ukrajnaban meg nem jartam, illetve azt mondanam, hogy legtobb esetben inkabb a parjuknak/ferjuknek/papucsuknak van ra penzuk), de ahogyan az mar egyebkent rengetegszer elhangzott elottem is: "Stilust nem lehet penzert venni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!