Miért utasít el minden lány?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok es eddig lány elutasított de nem tudom miért már nincs semmi önbizalmam ugy érzem hogy minden lány a jővőben is elutasít =( egy nagyon nagy lelki roncs vagyok ugy érzem nincs értelme élnem =((( én ezt már nem birom :(((2014. okt. 26. 16:15
1/8 anonim válasza:
omg. Mindjárt megsajnállak, te szegény :(
2/8 A kérdező kommentje:
:(
2014. okt. 26. 16:19
3/8 anonim válasza:
13 évesen még bőven rá érsz csajozni . am meg közép suliban majd be indul az élet ne aggódj .
4/8 anonim válasza:
Nekem is ezt mondták, aztán nem lett belőle semmi
5/8 anonim válasza:
Te szegény aggastyán mindjárt vége az életednek és eddig egy lányt sem sikerült behálóznód? :'( Ez szörnyű
Lelki roncsnak lenni 13 évesen a lányok miatt.. jó vicc
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nem vicc :(
2014. okt. 26. 16:52
7/8 anonim válasza:
Én 16 vagyok, 7 lány már visszautasított, de csak keresni kell aztán egyszer csak összejön egy :D Persze minden lány után van pár nap amikor nagyon rossz a kedvem, akkor én is telebombázom a gyakorikérdések ezen kategóriáját, de hát ez van :P
8/8 74123 válasza:
Ne aggódj, sok lany van akiben tultengnek a hormonok. Ha szerencsed van egy kb.: 17ev körüli lány(szoval ne siess) segít az önbizalmadon elég sajátosan. Egyre több az önállóskodo lany akiknek tetszenek a tapasztalatlan fiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!