Szerintetek van reményem a csajnál?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, de a facebookon nem válaszol a kommentjeimre, se az üzeneteimre. Amúgy feltölt képeket, amiken bulikon van, meg ilyesmi.
Nagyon szép lány, ő az életem értelme. :3
2014. okt. 26. 14:49
4/7 A kérdező kommentje:
Én pozítivan gondolkodom, csinálom az agykontrolt.
:)))))))
Szerintem összejön.:)))))
Ne negatívkodjatok.:3
2014. okt. 26. 14:59
5/7 anonim válasza:
Hiába csinálod az agykontrollt, ettől nem fogsz neki jobban tetszeni és nem fogsz neki jobban bejönni...ezzel csak magaddal próbálod elhitetni hogy van esélyed nála, de ha még válaszolni se tud, akkor ne hidd hogy lesz köztetek valami, sajnálom :(
6/7 anonim válasza:
Életed értelme valaki aki rád se bagózik? Egyáltalán beszéltetek már valaha?
7/7 A kérdező kommentje:
Ő az én múzsám.:3 És fogunk beszélgetni, mert az agykontrollal magamhoz vonzom. A pozítiv gondolkodásomra válaszolni fog az univerzum, és megteremti a körülményeket. <3
2014. okt. 26. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!