Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen lányokra buknak a...

Milyen lányokra buknak a fiúk? Úgy értem plázacicákra vagy normális okos lányokra.

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 12:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Tehát van a normális, meg a pláza cica :)
2014. okt. 26. 12:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Őszinték? A kiló sminkel becsapják a külvilágot, eltakarják a lényeget. És még ha nem is szépek szépnek hiszik magukat, mert egó az egekben.

Mivel nem szessem a túlzott egoizmust, a szoláriumot, a műkörmöt, a hajfestést, a póthajat, a túlzott sminket a flegmázást és sorolhatnám... az utóbbira szavazok. De amit Te leírtál az csak belső tulajdonság. Ez persze nem következik abból, hogy külsőleg ne legyen számomra szép. :)

2014. okt. 26. 12:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Én az okos, aranyos, kedves SZERÉNY (!), nőies lányokat szeretem.
2014. okt. 26. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Olyan ironikus a neved, kérdező. Pláne, hogy ilyen végtelenül ostoba kérdést tettél fel.

Először is, te kis okos, nem mindig a "plázamacskákat" kell előrángatni. Ráadásul, hadd lepjelek meg, a "cicák" között is nem egy normális, okos ember van. Jé, hűha!

Gyötrelmesen gyomorforgató, ami itt megy. Ócsároltok orrba-szájba mindenkit, ujjal mutogattok másokra, lepontoztok hasznos válaszokat, mindeközben magatokat pedig tök normális, értelmes egyénnek állítjátok be.

Az irónia... Az irónia, bszd meg.

2014. okt. 26. 12:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Vannak felületesek, akiknek csak egy szopós száj és két nagy csöcs kell. Igen, vannak ilyenek.

Vannak olyanok, akik a vad lányokat szeretik.

Vannak, akik a visszahúzdszkodottakat, bár ők többnyire későn találkoznak.

És sokan kedvelik azokat, akik nem felületesek, hanem inkább belsőleg tartják meg az embert, hiszen a szépség gyorsabban fakul, mint ahogy a bölcsesség alakul.

Közhelyes, igen, de legtöbbünkre vár valaki, aki nem keresi azt a másikat, az sosem fogja megtalálni.

Van egy elmélet, amit biológusok találtak ki. A szőke nőkről szóló vicceket vették alapul. Miért gondoljuk, hogy a szőke cicák az átlagnál gyengébbek fejben? Nos, a fajfenntartási ösztön még akkor is bennünk van, amikor még nincs meg nemi ösztön, azaz érvényesülni vágyás, a sikeresség utáni vágy valahogy bennünk van. Aki szép, és középpontban van, annak szinte semmit nem kell az asztalra tennie, hogy rá figyeljenek. Aki nem a legszebb, (esetleg "Árpa Attila által csúnyának mondott, de legalább nem se99hülye"), az úgy próbál érvényesülni, figyelmet kiharcolni magának, hogy küzd, tanul, megmutatja, hogy többre képes. Aki már úgy érzi, hogy nem kell bizonyítania, az gyakran lemarad a versenyben. Értsd: szép szőke cicababa, megtanul sminkelni, meg csücsöríteni, de a matek, meg az olvasás, az számára nehéz. (Természetesen vannak épeszű, nem öntelt szőke lányok is, akik tudományosan sokkal magasabb szinteket érnek el, mint a tanulmány mutatja).

2014. okt. 26. 12:26
 16/22 anonim ***** válasza:
"Én a tanító nénikre bukom. Vagy miattuk? Sosem voltam jó magyarból..."
2014. okt. 26. 12:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyikre se. A lexiális semmit nem ér, ha nincs mögötte intelligencia. Tehát az intelligens lányokra.
2014. okt. 26. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi az a lexiális?
2014. okt. 26. 12:57
 19/22 A kérdező kommentje:
Én sem tudom nyugi :P :D
2014. okt. 26. 13:01
 20/22 anonim ***** válasza:

annyira bírom az ilyen lesarkított dolgokat. nem csak ez a kettő létezik, meg fiúja válogatja, hogy ki kire bukik. egy kigyúrt, tetkós izomagy nyilván nem a könyvtárban fog visszafogott lányok után füttyögni (tisztelet a kivételnek) és fordítva. zsák a foltját.

de azért kérdezted, mert - nevedből ítélve - te normális, okos lánynak érzed magad és megnyugtatásra vársz, hogy igen, ez kell a fiúknak?! hát jó ..

2014. okt. 26. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!