16 éves pesti leányzó keresi szerelmét, megtaláljátok nekem?
Figyelt kérdés
Úgy írnék ehhez valami jó kis poénosnakszánt társkereső szöveget, de túl fáradt vagyok hozzá (hashtagalvászavar) így ezzel kell beérnetek :D Jelige: PASITAKAROOOK2014. okt. 25. 22:05
11/20 anonim válasza:
Oké, haladunk, tehát egy eltűnt szexuális ragadozót keresünk Pesten. Kora, neme, külső jellemzői?
13/20 A kérdező kommentje:
Nem tekintetében mindenképpen három lábbal rendelkezik, kora 18-24-ig valahol el van veszve, külső jellemzője pedig szexuális vadállat természetesen. Nemfigyelszterááám
2014. okt. 25. 22:13
14/20 anonim válasza:
Gyere át, megiszunk egy kis eztazt.
15/20 anonim válasza:
Szóval egy vak, iszákos papot keresünk, aki Pesten vadászik tinikre, és egy ideje nem látták. Ezzel már el lehet indulni!
16/20 A kérdező kommentje:
Benne vagyok, meglesz a fűtőanyag!
Eltaláltad! Te értesz engem ~
2014. okt. 25. 22:16
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már csak 300 példány kell ebből és mehetünk is plakátolni a rakpartot!
2014. okt. 25. 22:27
20/20 anonim válasza:
Hé, én megtalálom neked, te plakátolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!