Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A "többi ember" hogyan képes...

A "többi ember" hogyan képes ennyire lazán kezelni intim dolgokat?

Figyelt kérdés

Vegyünk pl pár srácot meg csajt.

Közös ismerősök álltal meghívásra kerülnek egyikőjükhöz pl 3 csaj meg 3 pasi van együtt mind 18-22 évesek...

Iszogatnak dumálnak a "semmiről" mindegyik csak színészkedik valójában egyikük sem olyan mint amilyennek be akarja magát állítani...tudom mert van akit ismerek.

És Játszanak ilyen "szextárasjátékot" ami közben persze történnek dolgok. Smárolgatás, cicik közé nyomni a fejet stb stb..

Utána éjjel persze "alszanak" együtt csak mindenki külön szobában, és persze nem dugnak mert az még túl korai meg a csajok nem akarják csak ott is megy a kavarás..aztán hajnalban meg vissza kell őket vinni haza vagy a buszmegállóba mert már várják őket valahol.(gondolom anyu meg apu)

Na most én egy 20 éves srác vagyok aki elég nehezen oldódok fel ilyen társaságban és álltalában mindig nekem nem jut csaj(nem a külsőm miatt) hanem csak mert olyan a beállítottságom hogy nekem ez ennél többet jelentene mert mindenki utána elfelejti egymást csak megegyeznek hogy "jah majd hívlak" persze mindegyik utána szarik a másikra. Én meg ha egyszer ilyet csinálhatnék akkor közben meg is szeretném a csajt és hiányozna rögtön és nekem ez túl sok lenne utána meg túl kevés..lehet hogy maradi vagyok meg lúzer meg stb de én ilyen vagyok egy kicsit érzelmesebb. Van még ilyen ember aki ezt soknak tartja főképp hogy utána ez van? Vagy ahogy tapasztalom az ilyen "nem belevaló alfa srácokat" mindenki elkerüli?

2014. okt. 25. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az ilyen csajokat szerintem sz@rd le és örülj, hogy nem lesz köztetek semmi.
2014. okt. 25. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Később már te is lazán fogod. Úgy vettem észre, hogy előbb-utóbb mindenki elfelejti a szégyenlőséget.
2014. okt. 25. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:

de ez nem feltétlen szégyenlősség, én is ilyen vagyok,egyszerűen igényem sincs erre,a kavarásra. csók is csak azzal megy,aki iránt már érzek valamit.

kérdező,más körökben ismerkedj.:D

2014. okt. 25. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már rá hogy más körökben kéne mozogni de mind ez idáig nem találtam.
2014. okt. 25. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne add fel a keresést :)

Én biztosan nem érezném magam jól egy ilyen társaságban.

Ezzel nem azt mondom, hogy az a rossz, csak én nem olyan vagyok, és nem is tudnék a helyzettel azonosulni.

Beszélni sem szeretek ezekről a dolgokról.

2014. okt. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!