Csak szerintem irtó helyesek a szakállas srácok? Fiúk, nektek van vagy gondolkoztok rajta?
Hihetetlenül tetszenek a szakállas férfiak jó stílussal. Ilyesmikre gondolok. :P
Nekem ilyesmim van, csak nincs a bajusz része nincs meg
Nekem is van, bár nemrég redukáltam körszakállra, minután baráti társasággal való kosarazás után ömlött róla a víz. Viszont már egészen dús... :3 Szeretem dörzsölni, simogatni naphosszat. :3 Pihe-puha :)
23/F
#15 vagyok és amúgy elfelejtettem hozzátenni, hogy általában a korosztályom szabályosan átnéz rajtam, ha szakállam van. Viszont az idősebb nőknek bejövök általában. Ami mondjuk jó, mert nekem is inkább Ők tetszenek, nem a korombéliek. :D
A tapasztalat, hogy a legtöbb fiatal lány sikítófrászt kap a szőrzettől, legyen arcon vagy testen. Tudod, XXI. század meg ilyesmi... most nem divat a természetesség. :\
Nekem is nagyon bejönnek. :)
20/L
Nekem is nagyon tetszik a szakál. Már alig várom, hogy olyan dús legyen, mint a képen lévőeknek. Csak sajnos ahhoz kell még egy pár év...:/
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!